Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 11 чоловік

Кубок пам'яті Небесної Сотні

Дата: 6 березня 2018 о 10:28
455 переглядів

24 лютого на базі Озадівської ЗОШ І - ІІІ ступенів відбулися змагання з волейболу на Кубок Герої Небесної Сотні

НА КУБОК ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Озадівка. Мальовниче село на Бердичівщині. Зі своїми традиціями, своїм колоритом, своїми надбаннями та сподіваннями. На початку дев’яностих років тут збудували оселі та інфраструктуру для переселенців з північних районів області, які зазнали радіаційного впливу після аварії на Чорнобильській атомній станції. В селі більшість – це народичани, але є й жителі інших районів області та України. Але всіх їх обєднує одне – нелегка переселенська доля. Проте, це вже позаду, хоч і назавжди в серцях. Люди живуть мрією на краще, будуються, створюють нові сімї, проводять багато заходів.

Добре пам’ятають озадівці події Помаранчевої революції, ще на їх очах Майдан. Багато місцевих жителів стояли на Інститутській у Києві пліч-о-пліч з патріотами всієї України. Боронили та відстоювали незалежність, допомагали чим могли.

Серед тих, хто одним з перших поїхав на Майдан, був і місцевий підприємець Олександр Храпійчук. Він безпосередньо учасник тих подій. Згодом став волонтером. Не один раз їздив з гуманітарним вантажем на Схід країни.

Саме за ініціативи Олександра два роки тому в селі було започатковано проведення волейбольного турніру на «Кубок Героїв Небесної Сотні». Торік ці змагання впевнено виграли представники волейбольної дружини з Брусилівського району.

24 лютого 2018 року. Спортивна зала Озадівської школи. Тут зібралися волейболісти місцевої команди, району, представники з Брусилівщини, Народицького району, Києва та Вінниці. Урочисте відкриття змагань. А далі цікаві і напружені волейбольні поєдинки.

У напруженій боротьбі цьогоріч перемогу виборола команда Бердичівського району. Друге та третє місця здобули представники Києва та Народич. Чемпіони та призери змагань були нагороджені Кубками та Грамотами, придбаними за кошти Олександра Храпійчука.

А потім було невимушене спілкування за обіднім столом, який підготували за сприяння підприємців Олександра Храпійчука,  Валерія Белякова, вчителя школи, ветерана Поліського спорту Андрія Орла, вчителя фізичного виховання школи Віктора Трондюка та їх однодумців.

Змагання закінчилися, але після них залишилося багато позитивних та емоційних вражень.  Волейболісти всіх команд щиро дякували за хорошу організацію турніру, його проведення, облаштування спортивного залу організаторам. Директору навчального закладу Валентині Власівні Романенко особлива вдячність, адже вона теж доклала чимало зусиль, щоб турнір пройшов на високому рівні.

Гарним спомином про турнір для його організаторів, вчителів та учнів Озадівської школи буде подарунок від делегації Брусилівського району, яку очолювали директор гімназії імені Г.О.Готовчиця  О.Ю.Нікітчин та підприємець І.А.Нецевич. А це книги знаних брусилівських літераторів, лауреата премії Івана Огієнка Василя Сташука, Олександра Крохуна та професора, журналіста, письменника Миколи Тимошика про життєвий шлях митрополита Іларіона (Івана Івановича Огієнка), який народився на Брусилівщині.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.